POPRAVKA LAPTOPOVA BEOGRAD

#1 LAPTOP SERVIS PO VAŠOJ MERI

POPRAVKA LAPTOPOVA KOJA GARANTUJE KVALITET

Gotovo dve decenije PC Doctor servis pruža usluge dijagnostike i poptavke laptopova svih proizvođača. Naša osnovna delatnos  je popravka svih hardverskih i softverskih problema na Dell, Gigabyte, Hp, Razer, Lenovo, Asus, Sony, Medion, Huawei, Acer, Msi, Toshiba i Samsung laptopovima. Najčešće pružane usluge popravke laptopova su zamena oštećenog ekrana, popravka ili zamena neispravne tastature, pregrevanje laptopa, neispravni  punjači, zamena oštećenih konektora, simptom kada na ekranu nemate sliku iz nekog razloga, nasumično restartovanje laptopa, plavi ekrani, ne podiže operativni sistem, neispravnost wi-fi kartice, kada laptop nema zvuk ili jako uspori u radu…

popravka_laptopa

Laptop računari se koriste u različite svrhe kao što su posao, obrazovanje, gejming, surfovanje internetom, za reprodukciju multimedijalnih sadržaja i sl. Kako se različite namene odražavaju na laptop računare, tako se i javljaju različiti kvarovi. Naš laptop servis je spreman da reši bilo kakav problem koji imate sa laptopom, bez obzira na oblik i veličinu kvara. Usluga našeg laptop servisa je brza, prijateljska i profesionalna, i dostupna je po pristupačnim cenama. Slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pružiti svu potrebnu pomoć.

Laptop servis PC Doctor je jedan od retkih laptop servisa koji pruža uslugu popravke  matične ploče Vašeg laptopa. Bilo da je potrebno zameniti USB port, konektor punjenja ili bilo koji drugi konektor na ploči. Tu smo da Vam ponudimo i profesionalnu uslugu popravke ploče na SMD nivou, zamenu IC kola i BGA čipova novim komponentama. Na sve naše usluge dajemo garanciju.

Ukoliko primetite da je ekran vašeg laptop računara oštećen ili ako se sam od sebe zatamni ili prosto ne prikazuje sadrzaj dođite do našeg laptop servisa. Naš servis je specijalizovan za rešavanje različitih problema sa ekranima laptop računara. Bez obzira da li je u pitanju napukao ili polomljen ekran, mi ćemo u najkraćem roku zameniti oštećeni displej originalnim rezervnim delovima. U našem servisu možete nabaviti originalne LCD/LED ekrane svih veličina za Vaš laptop računar. Zamena laptop ekrana dolazi sa garancijom uvoznika od 6. mes-12. mes. . Zato nas pozovite idopustite nam da rešimo problem sa Vašim laptopom!

Ako planirate da nadogradite memoriju laptop računara i tražite pouzdan laptop servis, PC Doctor servis je pravo mesto za Vas. Naš laptop servis ispuniće bilo koju vrstu zahteva za zamenu ili nadogradnju memorije. RAM memorija ddr2 / ddr3 / ddr4 od 4gb, 8gb, 16gb, 32gb za Dell, Gigabyte, HP, Razer, Lenovo, Asus, Sony, Medion, Huawei, Acer, MSI, Toshiba i Samsung laptopove. Dodavanje više RAM-a čini vaš računar bržim, pozovite naš servis laptopova i ubrzajte vaš laptop računar. Nadogradnja ili zamena memorije dolazi u našem servisu laptopova uz garanciju.

Ako se susretnete s problematičnim tasterima ili neispravnom tastaturom na laptop računaru, PC Doctor laptop servis ima rešenje za Vas. Nudimo brzo i pouzdano rešenje za sve probleme sa laptop tastaturom, popravljamo ili zamenjujemo tastature po najpovoljnijim cenama. U našem laptop servisu pružamo brzu i kvalitetnu uslugu zamene tastatura za sve brendove laptopova, a svi naši radovi dolaze sa garancijom.

Ukoliko vaš laptop punjač ne radi, a baterija se ne puni ili se laptop ne uključuje ni kada je punjač priključen, možda vam je potrebna popravka ili zamena punjača. Laptop servis PC Doctor nudi rešenje po najboljoj ceni za sve probleme sa punjačima laptop računara. Svesni smo da su problemi sa punjačima česti među korisnicima laptopova, stoga u našem servisu imamo širok izbor novih punjača za različite brendove laptopova kao što su Dell, Gigabyte, HP, Razer, Lenovo, Asus, Sony, Medion, Huawei, Acer, MSI, Toshiba i Samsung. Usluga popravke ili zamene laptop punjača u našem servisu dolazi uz garanciju. Kontaktirajte nas ako imate bilo kakav problem sa laptop punjačem.

Naš stručni tim u laptop servisu je tu da reši probleme koji za rezultat imaju nedovoljnu autonomiju baterije na vašem laptop računaru. Ako vam je dosadilo što se baterija brzo prazni, ne brinite jer u našem servisu možemo nabaviti i ugraditi novu bateriju za vaš laptop računar. Sve baterije koje nabavljamo su odgovarajućeg kvaliteta, a dostupne su za sve modele laptop računara. Takođe, zamena baterije u našem servisu dolazi sa garancijom kako biste mogli biti sigurni da ćete dobiti kvalitetnu uslugu.

Laptop servis PC Doctor vrši popravku ili zamenu DC konektora, tj. utičnice za napajanje na laptop računaru. Ovo je čest kvar koji može uzrokovati probleme u pokretanju laptopa. Naš servis laptopova je tu da reši ovaj problem. Koristimo originalne delove pri zameni konektora. Zamena ili popravka DC konektora je usluga sa garancijom u našem laptop servisu.

Ukoliko se suočavate sa problemom hard diska na vašem laptopu, naš laptop servis PC Doctor nudi vrhunsku uslugu. Naš tim vrši popravku, oporavak ili zamenu hard diska na vašem laptopu, uključujući i zamenu za SSD diskove. Za sve naše usluge koristimo diskove najvišeg kvaliteta, bez obzira da li se radi o Sata, SSD ili NVMe diskovima. Bez obzira na vrstu problema sa hard diskom, pozovite nas i rešite problem na najbolji mogući način. Naša usluga zamene hard diska i nadogradnje SSD-a dolazi sa garancijom, tako da možete biti sigurni u kvalitet našeg servisa.

Ukoliko se suočavate sa  problemom pregrevanja, naš laptop servis pruža rešenja koja će efikasno rešiti problem. Unutrašnje čišćenje laptopa sa zamenom termalnih pedova i paste na CPU je jedna od usluga koje naš servis laptopova pruža. Ovim procesom, vaš laptop će dobiti adekvatno hlađenje, što će značajno poboljšati njegov rad i produžiti mu vek trajanja. Bez odlaganja, pozovite naš laptop servis i rešite probleme sa svojim laptopom. Važno je napomenuti da je čišćenje i zamena termalne paste usluga sa garancijom našeg laptop servisa.

Ako ako imate problem bučnog ventilatora na vašem laptopu, naš servis laptopova, PC Doctor, pruža uslugu popravke ili zamene originalnim delom. Ovo je čest problem koji može uticati na rad i performanse vašeg laptopa, pa je važno rešiti ga na vreme. Uz garanciju laptop servisa, možete biti sigurni da će vaš laptop biti popravljen profesionalno i kvalitetno. Kontaktirajte nas da bismo vam pomogli.

Ukoliko primetite da vaš laptop ima problema sa pregrevanjem, može biti uzrokovan zapušenim sistemom za hlađenje i otvorima za ventilaciju, što dovodi do prekomernog zagrevanja CPU-a i mogućeg preventivnog gašenja laptopa. U takvim situacijama, preporučujemo da se odmah obratite našem servisu laptopova kako bismo rešili problem. Redovno čišćenje sistema za hlađenje laptopa je takođe važno kako biste sprečili oštećenja matične ploče i produžili životni vek vašeg laptopa. Popravka problema sa hlađenjem CPU-a je još jedna usluga koju naš laptop servis pruža sa garancijom.

CMOS baterija napaja BIOS čip vašeg laptopa sa ciljem očuvanja korisničkih podešavanja kao i očuvanja ispravnog vremena i datuma. Ako imate problema sa netačnim vremenom i datumom ili ako laptop neće da se pokrene pravilno, naš servis računara će vam pomoći. U laptop servisu PC Doctor vršimo zamenu CMOS baterije na svim laptop uređajima. Zamena CMOS baterije je usluga laptop servisa sa garancijom.

Ako primetite da kamera na vašem laptopu ne radi, mogući uzrok je nedostatak upravljačkog programa (drajvera) ili prekid u komunikaciji sa matičnom pločom. U tom slučaju, naš laptop servis vam može pomoći. Vršimo popravku web kamere na laptopu sa garancijom, tako da ćete biti sigurni da će kamera nakon servisa ispravno raditi. Kontaktirajte nas i rešite problem sa kamerom na vašem laptopu.

Zvučna kartica je mali čip na matičnoj ploči koji pretvara analogni signal koji dolazi iz mikrofona ili drugog izvora zvuka u digitalni signal koji se obrađuje na računaru, te zatim pretvara digitalni signal u analogni koji čujemo preko zvučnika ili slušalica. Ukoliko imate problem sa zvukom na laptopu pozovite naš laptop servis, mi imamo rešenja. Zvučna kartica problem je usluga servisa laptopova sa garancijom

Ukoliko se vaš laptop susreće sa problemom pri povezivanju sa ruterom, nedostatkom internet konekcije ili slabim signalom, naš laptop servis je tu da pruži pomoć. Naš tim stručnjaka za servis laptopova efikasno rešava probleme sa internet konekcijom. U našem laptop servisu vam je na raspolaganju veliki izbor originalnih mrežnih kartica. Popravkom ili zamenom Wi-Fi kartice u našem servisu omogućavamo vašem laptopu da dobije pun signal i nesmetan pristup internetu. Takođe, važno je napomenuti da je zamjena ili popravka Wi-Fi kartice usluga sa garancijom u našem laptop servisu.

Ako imate problem sa CD ili DVD uređajem koji ne može da pročita diskove ili prijavljuje greške tokom procesa narezivanja, ne oklevajte da pozovete servis laptop računara PC Doctor. Naš stručni tim u laptop servisu ima na raspolaganju originalne optičke uređaje za gotovo sve laptop brendove. Zamena ili popravka DVD čitača/rezača je usluga sa garancijom koju nudimo u našem laptop servisu.

U servisu laptopova PC Doctor vršimo popravku šarki na laptopovima. Ukoliko imate problem sa otvaranjem laptopa zbog polomljene ili oštećene šarke, pozovite nas i rešićemo taj problem. Popravka šarki u našem laptop servisu će vratiti vaš laptop u funkcionalno stanje. Kontaktirajte naš servis laptopova i rešite problem sa šarkama. Popravka šarki dolazi sa garancijom našeg servisa laptopova.

Ukoliko uočite neželjeni sadržaj na svom laptop računaru, ukoliko se vaš laptop sporo pokreće ili pretrpan je iskačućim prozorima ili redirekcijama pretraživača pozovite naš servis laptopova kako bismo očistili vaš računar i vratili ga u ispravno stanje. Naša usluga čišćenja virusa pruža rešenje za sve tipove virusa a zadovoljstvo našom uslugom je zagarantovano.

Ako želite da instalirate novi operativni sistem, da nadogradite postojeći ili da popravite postojeći sistem, naš laptop servis je tu da vam pomogne. Usluga instaliranja sistema računara je dostupna u našem servisu, a možete pogledati više informacija o ovoj usluzi na našoj veb stranici. Instaliranje operativnog sistema je usluga koju nudimo sa garancijom u našem servisu za popravku laptop računara u Beogradu.

Naš laptop servis nudi uslugu nabavke i instalacije  softvera na vašem laptopu. Za detaljnije informacije o ovoj usluzi, pogledajte našu ponudu za instalaciju softvera. 

Zakažite servis iz fotelje

Preuzimanje laptopa za servis na Vašoj adresi !

POZOVITE NAS
060 73 29 420