SERVIS LAPTOPOVA PO VASOJ MERI

Zakažite servis iz fotelje
Preuzimanje laptopa za servis na Vašoj adresi !
POZOVITE NAS

USLUGE SERVISA

SERVIS LAPTOPOVA

prodaja_laptopova
bekap_podataka

Arhiviranje korisničkih podataka

BITNO JE ODRŽAVANJE

REDOVNI SERVISI

Redovni servisi vašeg laptopa igraju veoma bitnu ulogu u prevenciji ozbiljnih kvarova. Zato ako primetite da se Vaš laptop pregreva ili da postoji luft u šarkama. Možda uspori u radu ili mu treba previse vremena da podigne sistem…. Vreme je da posetite laptop servis i preventivnom intervencijom sasečete problem u korenu.

  • Redovno kopirajte svoje bitne podatke na sigurnu lokaciju.
  • Redovno radite čišćenje  rashladnog sistema i zamenu termalne paste.
  • Vodite računa o sopstvenoj bezbednosti i
    ispravnosti punjača kao i naponskog kabla.
arhiviranje_podataka
  • Redovno proveravajte svoj hard disk, jer on moze uzrokovati gubitak podataka.
  • Redovno ažurirajte antivirusni softver i upravljačke programe.
  • Vodite računa o ispravnosti konektora punjenja i drugih portova.

SERVIS LAPTOPOVA

NAJČEŠĆE POPRAVKE

Kvarovi

-Laptop se gasi
-Ne radi bez baterije
-Ne radi na punjaču
-Nema sliku
-Nema zvuk
-Ne radi touchpad
-Ne radi tastatura
-Ne radi WiFi/lan
-Zamrzava u radu
-Prikazuje plavi ekran
-Nema pozadinsko osvetljenje
-Laptop se sam restartuje
-Bučan je u radu
-Čuju se biiip zvukovi
-Laptop poliven tečnošću

popravka_laptopova

Popravke

-Zamena RAM memorije
-Zamena hard diska
-Reparacija/zamena kućista
-Zamena LCD/LED ekrana
-Zamena tastature
-Zamena DC konektora
-Zamena USB portova
-Zamena šarki i nosača panela
-Servis punjača
-Zamena WiFi mrezne kartice
-Zamena flet kabla
-Ugradnja SSD drajva
-Čišćenje rashladnog sistema i zamena termalne paste
-Popravka matične ploče

Spašavanje podataka

Spašavamo podatke sa hard diskova, fleš memorija i memorijskih kartica. U procesu koristimo profesionalne programe za oporavak vaših podataka. Kada su u pitanju teži mehanički kvarovi u pitanju, uz Vašu saglasnost, kompletnu brigu oko oporavka poveravamo našim saradnicima koji usko specijalizovani za to polje.

Voda je neprijatelj vašeg laptopa

Veoma zastupljen problem medju onima koji zatraže pomoć od nas. Ovo se u suštini može resiti na veoma kvalitetan način ukoliko se isprate sledece instrukcije…
Laptop iskljuciti sa punjaca i izvaditi mu bateriju,okrenuti ga na tastaturu i odneti u najbliži laptop servis. Veoma je bitno da ne pokusavate sami da sanirate posledice i da ne ukljucujete laptop jer tako veoma lako možete izazvati kvar koji za popravku ne biva isplativ.

servis-laptopova-beograd

Punjači za laptop

U našem servisu radimo i popravke punjaca za laptop. Najčešće menjamo konektore i kablove ali servisiramo i elektroniku punjača. U slučajevima kada popravka nije isplativa ili za istu klijent nije spreman da sačeka nudimo rešenje u vidu novog ili polovnog punjača koji može biti originalan ili zamenski. Bitno je naglasiti da svi zamenski punjači kupljeni kod nas ispunjavaju sve standarde bezbednosti, kvaliteta i zaštite životne sredine.

Ekrani za laptop

Kod nas možete izvrsiti zamenu Vašeg ostećenog laptop ekrana, trudimo se da uvek na lageru imamo ekrane svih veličina i tipova. Sve ekrane nabavljamo direktno od uvoznika i sigurni smo da za Vaš novac dobijate najbolji kvalitet. Ukoliko niste u prilici da izdvojite sredstva za nov ekran uvek smo spremni da vam izadjemo u susret i za vas nabavimo korišćen ekran odgovarajućih karakteristika.

laptop-servis-vozdovac

Baterije za laptop

U mogucnosti smo da vam ponudimo veliki izbor originalnih i zamenskih baterija za vaš laptop. Baterija veoma složen uredjaj za skladištenje i napajanje laptopa koji pored ćelija sadrži i elektroniku za kontrolu struje punjenja i pražnjenja kao i za odbrojavanje ciklusa. Baterija najčešće prestaje sa optimalnim radom zbog nepravilne upotrebe . Baterija je jedna od najčešće menjanih komponenti i smatra se potrošnim materijalom.

U CILJU ŠTO BOLJEG RAZUMEVANJA

USLOVI SERVISIRANJA

paznja_uslovi

Sve elektronske komponente koje su deklarisane kao neispravne a koje se u procesu dijagnostike ili popravke zamene ispravnim komponentama, ne vraćaju se klijentu.

paznja_uslovi

Klijent po okončanju servisa dobija uz laptop sve neispravne računarske komponente koje su zamenjene u procesu potravke (hdd, tastatura, ekran, memorija).

paznja_uslovi

Ukoliko se desi da klijent nije zadovoljan stanjem popravljenog uredjaja ili je poluispravni uredjaj u procesu servisa postao potpuno neispravan, servis nije u obavezi da uredjaj vrati u prethodno stanje

paznja_uslovi

Pre donošenja laptopa na servis klijent je dužan da napravi rezervnu kopiju svojih podataka. Servis se odriče svake odgovornosti u slučaju gubitka korisničkih podataka u procesu servisiranja uredjaja.

paznja_uslovi

Ukoliko se uredjaj ne preuzme nakon 30 dana od zavrsetka servisnog procesa, korisnik se slaže da uredjaj postaje vlasništvo PC Doctor servisa čijom će se prodajom namiriti troškovi popravke i ležarine.

paznja_uslovi

Nakon isteka roka za preuzimanje uredjaja, vlasnik uredjaja gubi pravo vlasnistva nad uredjajem.

Bez originalnog reversa uredjaj nije moguće preuzeti!

paznja_uslovi

U situaciji kada se posle detaljnog dijagnostičkog procesa utvrdi da neispravnost uredjaja ne postoji naplaćuje se 50% od cene dijagnostičkog pregleda po važećem cenovniku servisa.

paznja_uslovi

Svi servisi i popravke u vangarantnom roku obavljaju se u prostorijama PC Doctor servisa od strane obučenog osoblja. Opremu je moguće servisirati i u prostorijama vlasnika/korisnika shodno ugovoru o servisiranju i održavanju.

status_uredjaja

SERVISNI STATUS VAŠEG LAPTOPA

Zelite da znate dokle smo stigli sa popravkom Vašeg uredjaja? Nikakav problem kliknite na dugme proveri status a zatim samo unesite kontakt telefon koji ste nam ostavili pri predaji opreme za servis.

KAKO DOĆI DO NAS?

Doneli ste odluku da nas posetite ali ne znate put do našeg servisa? Nemojte brinuti, mislili smo na Vas. Kliknite dugme navigacija  i odaberite svoju poziciju… Očekujemo Vas uskoro!

laptop-servis-kompas