Laptop servis po Vašoj meri

 

Zašto odabrati baš nas

U ovu priču, pre mnogo godina, uneli smo elementarno znanje koje smo iz dana u dan nadogradjivali i usavršavali. U to znanje ukovali smo i naše, sada, već bogato iskustvo  i postali jedan od lidera u domenu servisiranja.Naše ime je sinonim za poverenje i jedino mi garantujemo zadovoljstvo našim uslugama. Saradnja sa nama je uvek brza i jednostavna jer smo mi ipak izbor uspešnih!

Laptop servis

Uklanjanje virusa

Oporavak podataka i arhiviranje

Web dizajn

Hosting

Cyber Sigurnost

l

Po prijemu u servis

Servisiranje Vašeg uredjaja počinje prijemom u servis. Tu na prijemnom odeljenju uz vizuelni pregled biće uradjena i osnovna dijagnostika. Zatim ćemo napraviti servisni nalog za Vaš laptop i evidentirati sve primedbe na rad Vašeg laptopa. Servisni nalog ili  revers sačinjava se u dva primerka od kojih se jedan prilaze uz uredjaj a drugi predaje Vama. Napominjemo da je neophodno da sačuvate revers jer bez njega nismo u prilici da Vam izdamo uredjaj. Po prijemu na servisno odeljenje radi se detaljan dijagnostički pregled celog uredjaja sa naglaskom na nedostatke koje ste vi naveli. Po okončanom pregledu kontaktiramo Vas i saopštavamo sta je potrebno uraditi, definišemo rokove nabavke i servisa kao i cenu koštanja. Tek po dobijanju Vaše saglasnosti počinjemo sa popravkom uredjaja. Sve popravke u našem servisu rešavaju se najduže u roku od 5 radnih dana, sa izuzetkom onih slučajeva gde moramo čekati rezervne delove od uvoznika ili ih sami uvoziti. Na početnoj strani našeg sajta mogli ste videti statistiku gde čak 70 % uredjaja bude servisirano u 48 h od prijema, naš laptop servis se time veoma ponosi.

Servisa po danu

Godina iskustva

Zadovoljnih klijenata

SERVIS

 

Redovni servisi  vašeg laptopa igraju veoma bitnu ulogu u prevenciji ozbiljnih kvarova. Zato ako primetite da se Vaš laptop pregreva ili da postoji luft u šarkama. Možda uspori u radu ili mu treba previse vremena da podigne sistem.... Vreme je da posetite laptop servis i preventivnom intervencijom  sasečete problem u korenu.

 • Kopiranje podataka  na druge medije
 • Optimizacija operativnog sistema
 • Ćišćenje rashladnog sistema i zamena termalne paste
 • Oporavak greškom obrisanih fajlova
 • Instalacija novije verzija drajvera
 • Nadogradnja BIOS-a
 • Nadogradnja DDR1 - DDR2 - DDR3 memorije

Treba vam veb-sajt?

NAJČEŠĆI KVAROVI

-Laptop se gasi
-Ne radi bez  baterije
-Ne radi na punjaču
-Nema sliku
-Nema zvuk
-Ne radi touchpad
-Ne radi tastatura
-Ne radi WiFi/lan
-Zamrzava u radu
-Prikazuje plavi ekran
-Nema pozadinsko osvetljenje
-Laptop se sam restartuje
-Bučan je u radu
-Čuju se biiip zvukovi
-Laptop poliven tečnošću

NAJČEŠĆE

Z

NAJČEŠĆE POPRAVKE

-Zamena RAM memorije
-Zamena hard diska
-Reparacija/zamena kućista
-Zamena LCD/LED ekrana
-Zamena tastature
-Zamena DC konektora
-Zamena USB portova
-Zamena šarki i nosača panela
-Servis punjača
-Zamena WiFi mrezne kartice
-Zamena flet kabla
-Ugradnja SSD drajva
-Čišćenje rashladnog sistema i zamena termalne paste
-Popravka matične ploče

USLOVI SERVISIRANJA

 

Spašavanje podataka

 

Spašavamo podatke sa hard diskova, fleš memorija i memorijskih kartica. U procesu koristimo  profesionalne programe za oporavak vaših podataka. Kada su u pitanju teži mehanički kvarovi u pitanju, uz Vašu saglasnost, kompletnu brigu oko oporavka poveravamo našim saradnicima koji usko specijalizovani za to polje. 

Preuzimanje uredjaja za servis

 
l

Voda je neprijatelj vašeg laptopa

Veoma zastupljen problem medju onima koji zatraže pomoć od nas. Ovo se u suštini može resiti na veoma kvalitetan način ukoliko se isprate sledece instrukcije...

Laptop iskljuciti sa punjaca i izvaditi mu bateriju,okrenuti ga na tastaturu i odneti u najbliži laptop servis. Veoma je bitno da ne pokusavate sami da sanirate posledice i da ne ukljucujete laptop jer tako veoma lako možete izazvati kvar koji za popravku ne biva isplativ.

l

LCD i LED ekrani

Kod nas možete izvrsiti zamenu Vašeg ostećenog LCD/LED ekrana, trudimo se da uvek na lageru imamo ekrane svih veličina i tipova. Sve ekrane nabavljamo direktno od uvoznika i sigurni smo da za Vaš novac dobijate najbolji kvalitet. Ukoliko niste u prilici da izdvojite sredstva za nov ekran uvek smo spremni da vam izadjemo u susret i za vas nabavimo korišćen ekran odgovarajućih karakteristika.

l

Punjači za laptop

U našem servisu radimo i popravke punjaca za laptop. Najčešće menjamo konektore i kablove ali servisiramo i elektroniku punjača. U slučajevima kada popravka nije isplativa ili za istu klijent nije spreman da sačeka nudimo rešenje u vidu novog ili polovnog punjača koji može biti originalan ili zamenski. Bitno je naglasiti  da svi zamenski punjači kupljeni kod nas ispunjavaju sve standarde bezbednosti, kvaliteta i zaštite životne sredine.

l

Baterije za laptop

U mogucnosti smo da vam ponudimo veliki izbor originalnih i zamenskih baterija za vaš laptop. Baterija veoma složen uredjaj  za skladištenje i napajanje laptopa koji pored ćelija sadrži i elektroniku za kontrolu struje punjenja i pražnjenja kao i za odbrojavanje ciklusa. Baterija najčešće prestaje sa optimalnim radom zbog nepravilne upotrebe . Baterija je jedna od najčešće menjanih komponenti i smatra se potrošnim materijalom.

 

 • Sve elektronske komponente koje su deklarisane kao neispravne a koje se u procesu dijagnostike ili popravke zamene ispravnim komponentama, ne vraćaju se klijentu,
s
 • Klijent po okončanju servisa dobija uz laptop sve neispravne računarske komponente koje su zamenjene u procesu potravke (hdd, tastatura, ekran, memorija).
 • Ukoliko se desi da klijent nije zadovoljan stanjem popravljenog  uredjaja ili je poluispravni uredjaj u procesu servisa postao potpuno neispravan, servis nije u obavezi da uredjaj vrati u prethodno stanje
s
 • Pre donošenja laptopa na servis klijent je dužan da napravi rezervnu kopiju svojih podataka. Servis se odriče svake odgovornosti u slučaju gubitka korisničkih podataka u procesu servisiranja uredjaja.
 • Ukoliko se uredjaj ne preuzme nakon 30 dana od zavrsetka servisnog procesa, korisnik se slaže da uredjaj postaje vlasništvo PC Doctor servisa čijom će se prodajom namiriti troškovi popravke i ležarine.
s
 • Nakon isteka roka za preuzimanje uredjaja, vlasnik uredjaj gubi pravo vlasnistva nad uredjajem.
 • Bez originalnog reversa uredjaj nije moguće preuzeti!
 • U situaciji kada se posle detaljnog dijagnostičkog procesa utvrdi da neispravnost  uredjaja ne postoji naplaćuje se 50% od cene dijagnostičkog pregleda po važećem cenovniku servisa.
s
 • Svi servisi i popravke u vangarantnom  roku obavljaju se u prostorijama PC Doctor servisa od strane obučenog osoblja. Opremu je moguće servisirati i u prostorijama  vlasnika/korisnika shodno ugovoru o servisiranju i održavanju
Pozovite servis