Servis desktop računara

U par reči...

PC Doctor servis računara već celu deceniju rešava probleme na All In One i desktop  računarima i možemo se pohvaliti veoma visokim procentom uspešnosti u otklanjanju svih kvarova kako hardverske tako i softverske prirode. Ne možemo a da ne napomenemo da smo takodje veoma uspešni i na polju oporavka (nenamerno) obrisanih podataka i podataka sa oštećenih ili neispravnih medija.

Zašto popraviti Vaš desktop računar kod nas?

 • Zato sto se trudimo da popravimo Vaš računar u najkraćemmogućem roku
 • Zato sto ćemo za Vas nabaviti najkvalitetnije delove po pristupačnoj ceni.
 • Zato sto ćemo testirati Vaš računar u potpunosti i skrenuti pažnju na sve nedostatke
 • Zato sto ćemo mi doći do Vas ukoliko niste u prilici da posetite naš servis

Sve za Vaš desktop računar na jednom mestu!

Ovde možete zakazati izlazak servisera na terensku intervenciju i preuzimanje uredjaja koje treba servisirati.

Treba vam veb-sajt?

Koliko košta popravka?

Kod nas ne postoji ono pravilo koje je zastupljeno u drugim servisima da se za popravke do 3000 rsd ne trazi saglasnost klijenta za popravku. U našem servisu nakon što pregledamo desktop računar neophodno je Vaše odobrenje za servisiranje i već tada Vas obaveštavamo koji je kvar, koja je konačnu cena popravke i krajnji rok završetka servisa  . Kod nas nema skrivenih i nepredvidjenih troškova! 

Kako da popravim računar?

Ovo je mozda najčešće postavljano pitanje… Uglavnom ga postavljaju novi klijenti koji nisu do sada koristili usluge našeg servisa, oni drugi dobro znaju da je najbolji, najbrži i najbezbedniji način da mi to uradimo za njih.  Najčesće sam savet nije dovoljan da rešite samostalno problem jer nemate iskustvo, dijagnostičke programe i odgovarajuci alat a tada uz poneki tutorijal sa interneta spremni ste da problem učinite još većim.

Popravljajući desktop računar najčesće radimo

Instalacija operativnih sistema

Najčešće instaliramo Windows operativne sisteme, naši klijenti se u najvećem broju odlučuju za Windows 10 dok se oni sa računarima nešto skromnijih porformansi radije odlučuju za Windows 7. Važno je napomenuti da  ukoliko jos uvek niste obezbedili svoju legalnu kopiju Windows operativnog sistema to mozete učiniti i kod nas po veoma povoljim cenama. Na drugom mestu po zahtevima klijenata su operativni sistemi bazirani na Linux platformi. Treće mesto rezervisano je za Mac OS korisnike.

Već dugo saradjujemo sa ovim servisom, dobar deo opreme smo upravo ovde i nabavili. Momci su veoma profesionalni, vedri i uvek spremni da pomognu ili daju savet. Toplo preporučujem ovu kuću  jer sam siguran da smo sa njima na dobrom putu…. Veliki pozdrav

Dragutin Niški

Direktor, ProEko Inžinjering

Čišćenje virusa i optimizacija OS

Čišcenje virusa i optimizacija rada operativnog sistema je mozda i najtraženija intervecija korisnika naših usluga. Nije redak slučaj da mnogi od njih očigledan hardverski kvar   pripišu delovanju virusa, tada često čujemo da racunar ne dobija struju jer je neposredno pre nastanka kvara i sam prijavljivao da u sebi ima nezeljen softver. Varijacija na temu ima dosta. Istini za volju, virusa zaista ima svuda i veoma je lako  uz malu nepaznju inficirati  računar. Od presudnog je značaja brzo odreagovati u takvim situacijama jer mnoge varijante kripto-virusa koje mogu zauvek zaključati vaše dragocene podatke.

Od usluga još možemo izdvojiti

 • Reinstalacije operativnog sistema
 • Instalacije drajvera i pratećih programa
 • Instalacija programa za virusnu zaštitu
 • Spašavanje podataka sa oštećenih i neispravnih medija
 • Umrežavanje računara,projektovanje i izrada računarskih mreža
 • Nadogradnja računara
 • Sklapanje računara po Vašoj specifikaciji
 • Otkup računara, monitora i laptopova
 • Zamena staro za novo

Rešavanje hardverskih problema

Sakodnevno naši obučeni i veoma iskusni tehničari hvataju se u koštac sa raznoraznim hardverskim problemima. Dijagnostički pregledi umeju biti jako dugi i stresni pogotovo ako klijent nema strpljenja da sačeka  da se dijagnostički pregled obavi. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da servisni proces bude sto kraći i razumemo naše mušterije ali ih molimo da budu strpljivi jer je sama dijagnostika veoma važna za ispravno definisanje kvara i njegovo otklanjanje u potpunosti. Na sve nase servise i popravke naši klijenti dobijaju garanciju kao i na nove rezervne delove koje mi obezbedjujemo.

Ovde sam popravio svoj laptop računar. Pre toga posetio sam tri servisa i svuda su mi rekli da je računar  u velikom problemu i da mu nema spasa. Zahvalan sam momcima na ulozenom trudu… Samo napred, najbolji ste!

Srdačno vaš

Nikola Andersen

Pilot, Swiss

Pozovite servis