BLOG
LAPTOP SERVISA

Dobrodošli na naš blog

laptop sa ostećenom sarkom i kućistem
Usluge servisa

Zamena šarki na laptopu

ZAMENA LAPTOPŠARKI ZAKAŽI PREUZIMANJE LAPTOPA USLUGE HITNOG SERVISA Zamena Šarki na Laptopu i Reparacija Kućišta: Sve Što Trebate Znati Svaki vlasnik laptopa s vremenom se suočava s izazovima koje donosi trošenje sarki. Te male, ali ključne komponente omogućavaju pravilno otvaranje

Read More »
gigatron-laptop-akcija-2-baner
Akcije

Gigatron akcija

Iskoristite Gigatron Akciju i ostvarite neverovatnih 20% popusta na prvu instalaciju operativnog sistema! Gigatron, poznati lanac maloprodajnih objekata, donosi vam najbolji izbor laptopa po pristupačnim cenama. Uz to, PC Doctor servis vam pruža vrhunsku uslugu popravke laptopova već dve decenije. Ne propustite ovu ekskluzivnu ponudu i uštedite dok obezbeđujete optimalno funkcionisanje vašeg računara!

Read More »
lenovo-servis-beograd
Usluge servisa

Lenovo servis Beograd

Lenovo Servis Beograd je vodeći servis za popravku Lenovo laptopova u glavnom gradu Srbije. Sa godinama iskustva i stručnim timom tehničara, pružamo profesionalnu uslugu koja prevazilazi očekivanja naših klijenata. Bez obzira na vrstu problema sa vašim Lenovo laptopom, možete se osloniti na nas da pružimo efikasno rešenje.

Read More »
plavi-ekran-smrti
Windows

Plavi ekran smrti (BSoD) na Windows OS: Kako identifikovati grešku i rešiti problem

Plavi ekran smrti (BSoD) može biti frustrirajući problem na Windows 10. Otkrijte uzroke i rešenja za BSoD, ažurirajte drajvere, proverite hardver i koristite dijagnostičke alate za popravku. Uz naš vodič, rešite ovu smetnju i stabilizujte svoj računar!
Pročitajte više na našem blogu i rešite problem BSoD-a. Posetite nas danas i ponovo uživajte u stabilnom radu svog računara!

Read More »
Acer Chromebook
Chrome OS

20 sekundi do pametnijeg multitaskinga na Chromebooku

Nova Chromebook unapređenja omogućavaju pametniji multitasking. Podešavanje rasporeda prozora uključuje polovinu ekrana, delimičan prikaz i “Float” opciju za stalno vidljive prozore. Aktivirajte ove funkcionalnosti i unapredite produktivnost na Chromebooku. Ova fleksibilnost omogućava efikasnije korišćenje resursa i poboljšava radno okruženje. Iskoristite sve prednosti novog Chromebook multitasking iskustva.

Read More »
MSI_Creator_Z17_
Recenzije

MSI Creator Z17HX Studio laptop – Zver za video editovanje

MSI Creator Z17HX je moćan laptop za uređivanje video zapisa koji je prepun najnovije tehnologije, uključujući 24-jezgarni Intel Core i9 procesor, 64GB DDR5 RAM memoriju, brzo PCIe Gen 5 skladište od 2TB, ekran osetljiv na dodir sa podrškom za bežičnu olovku i dvostruke Thunderbolt 4 priključke.

Read More »
Swift-Edge-16-SFE16-43
Recenzije

Najnoviji Acer Swift Edge 16 postaje tanji, lakši i jeftiniji.

Acer Swift Edge 16 (2023) je impresivan laptop sa tankim dizajnom, snažnim AMD Ryzen procesorom i naprednim funkcijama. Ovaj model ima 16-inčni OLED ekran sa osvežavanjem od 120Hz, kvalitetan zvuk DTS:X, naprednu kameru od 1440p i podršku za USB4. Sa svojom modernom estetikom i vrhunskim performansama, Acer Swift Edge 16 pruža izvanredno iskustvo korisnicima. Više detalja o ovom izvanrednom laptopu saznajte u našem tekstu…

Read More »
Surface-laptopovi
Informacije iz IT sveta

Microsoft je podelio rešenje za sve one kojima ne radi web kamera na Surface laptopovima

Otkrijte privremeno rešenje za problem koji utiče na ugrađene kamere na određenim Windows laptopovima zasnovanim na ARM arhitekturi. Microsoft deli informacije o ovom problemu i pruža korake za rešavanje, dok radi na trajnom rešenju putem ažuriranja drajvera. Saznajte više o ovoj situaciji i kako da privremeno omogućite ispravan rad kamere na Surface Pro X laptopovima.

Read More »