Instalacija Windowsa

INSTALACIJA OPERATIVNOG SISTEMA

INSTALACIJA WINDOWSA

PC Doctor je vrhunski servis koji pruža brzu i profesionalnu instalaciju operativnog sistema Windows 10 ili Windows 11 na računare i laptopove. Sa njihovim timom stručnjaka, vaš računar će ponovno raditi kao nov nakon instalacije operativnog sistema. Uz redovnu upotrebu računara, često se javljaju problemi poput virusa, hardverskih kvarova ili nepravilnog gašenja sistema. U takvim slučajevima, potrebno je da reinstalirate operativni sistem barem jednom godišnje kako biste održali optimalnu performansu računara. PC Doctor je tu da vam pomogne i obezbedi brzu instalaciju sistema, a većinu poslova završavaju istog dana. Kada je u pitanju Windows operativni sistem, PC Doctor ističe da je to najzastupljeniji operativni sistem na personalnim računarima, razvijen od strane Microsoft-a. Trenutno najaktuelnije verzije su Windows 10 i poslednji Windows 11. Pored same instalacije sistema, PC Doctor će se pobrinuti i za instalaciju neophodnih besplatnih programa kao što su antivirusna zaštita, internet pretraživači, plejeri za filmove i muziku, kao i programi za pregled slika. Uz sve navedene usluge, PC Doctor vam nudi i mogućnost preuzimanja uređaja na vašoj adresi, kao i vraćanje na istu adresu nakon obavljene intervencije. Sve što treba da uradite je da donesete samo kućište računara ili laptop uređaj, a ostalo će se obaviti u servisu.

Ako želite brzu, pouzdanu i profesionalnu instalaciju operativnog sistema Windows 10 ili Windows 11 za vaš računar ili laptop, zajedno sa dodatnim neophodnim programima, PC Doctor je pravi izbor,naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaš računar radi besprekorno i da ispunjava sve vaše potrebe.

instalacija_windowsa

INSTALACIJA OPERATIVNOG SISTEMA

INSTALACIJA MAC OS X

PC Doctor laptop servis je specijalizovan za instalaciju različitih verzija Mac operativnog sistema za Apple računare. Naš tim stručnjaka će vam pružiti vrhunsku uslugu kako biste imali najnoviju verziju operativnog sistema i iskoristili sve prednosti koje Apple nudi. Redovno ažuriranje operativnog sistema je ključno za optimalan rad vašeg računara. Apple firma pruža podršku za svoje verzije operativnog sistema tokom 3 godine, što znači da je važno da instalirate najnoviju verziju kako biste izbegli probleme sa kompatibilnošću aplikacija poput Flash playera, Youtube-a i mnogih drugih sajtova. PC Doctor laptop servis vam nudi brzu i pouzdanu instalaciju najnovije verzije Mac operativnog sistema. Naši stručnjaci će se pobrinuti da vaš računar radi besprekorno i da iskoristite sve nove funkcije i mogućnosti koje nova verzija pruža. Obratite se našem servisu i naši stručnjaci će vam pružiti sveobuhvatnu podršku. Bilo da imate probleme sa trenutnom verzijom operativnog sistema ili želite da ažurirate na najnoviju verziju, mi smo tu da vam pomognemo. Vaše zadovoljstvo i optimalan rad vašeg računara su nam najvažniji.

Zakažite termin kod PC Doctor laptop servisa i osigurajte najnoviju verziju Mac operativnog sistema za vaš Apple računar. Uživajte u poboljšanoj performansi, sigurnosti i funkcionalnosti koju vam pruža najnoviji Mac operativni sistem.

instalacija_mac_os

INSTALACIJA OPERATIVNOG SISTEMA

INSTALACIJA LINUXA

Besplatni operativni sistem Linux je jedan od najpopularnijih u svetu računara. Ovaj sistem je veoma sličan Windows-u, ali se razlikuje po tome što je dostupan javnosti i svako ima pravo da ga slobodno koristi, menja i redistribuira. Linux ima mnoge prednosti u poređenju sa Windows-om. Jedna od najvažnijih prednosti korišćenja Linux-a je visok nivo sigurnosti. Za razliku od Windows-a, Linux nije podložan virusima i malverima, što čini vaš sistem bezbednijim i pouzdanijim. Stabilnost je još jedna prednost Linux operativnog sistema. Linux se retko susreće sa padovima i rušenjima sistema koji su česti kod Windows-a. Ovo vam omogućava stabilan rad i veću produktivnost. Linux se takođe ističe brzim učitavanjem sistema. Za samo nekoliko sekundi možete se prijaviti na svoj nalog i započeti rad. Ovo je posebno korisno kada vam je potreban trenutni pristup računaru.  Jedna od prednosti Linux-a je što dolazi sa velikim brojem osnovnih programa koji su vam potrebni za svakodnevnu upotrebu. Takođe, ažuriranje sistema je jednostavno i može se obaviti samo jednim klikom.  Linux je takođe poznat po odličnoj podršci za drajvere. Većina hardvera se automatski prepoznaje i podržava, što vam olakšava korišćenje različitih uređaja sa vašim Linux sistemom. Danas postoji mnogo verzija Linux operativnog sistema, a jedna od najpopularnijih i preporučenih verzija je Linux Ubuntu. Ubuntu je elegantan, pouzdan i jednostavan za korišćenje. Može se koristiti na srpskom jeziku, što je dodatna prednost za korisnike u Srbiji.

Ukoliko želite da iskusite sve prednosti Linux operativnog sistema, razmislite o instaliranju Linux Ubuntu-a i otkrijte slobodu i fleksibilnost koje vam ovaj sistem pruža.

instalacija_linuxa
Zakažite servis iz fotelje

Preuzimanje laptopa za servis na Vašoj adresi !

POZOVITE NAS
060 73 29 420