Nadogradnja laptopa ili laptop upgrade

GOVORIMO O OPCIJAMA NADOGRADNJE

Kako poboljšati performanse svog laptopa?

Ako želite da poboljšate performanse svog laptopa, nadogradnja je jedan od načina da to postignete. U nastavku ćemo vam predstaviti nekoliko mogućnosti nadogradnje koje su vam dostupne u našem servisu laptopova na Voždovcu u Beogradu.

nadogradnja_laptopa

RAM UPGRADE

Nadogradnja RAM memorije

Nadogradnja RAM ( Random Access Memory ) memorije jedan je od najjednostavnijih i najpristupačnijih načina da poboljšate performanse svog laptopa. Povećanjem RAM memorije povećavate količinu memorije koja je dostupna za upotrebu, što omogućava brže i efikasnije izvršavanje aplikacija i procesa. U našem laptop servisu možemo vam ponuditi različite opcije nadogradnje RAM-a, u zavisnosti od vaših potreba i zahteva.

nadogradnja_laptopa

UGRADNJA SSD-a

Poboljšanje performansi ugradnjom Solid State Drive-a

Ugradnja SSD-a je još jedan način da poboljšate performanse svog laptopa. SSD diskovi su mnogo brži od tradicionalnih HDD diskova, što omogućava brži pristup podacima i efikasnije pokretanje aplikacija i procesa. Ugradnja SSD-a može biti vrlo jednostavna i pristupačna, a u našem servisu laptopa nudimo različite opcije ugradnje SSD-a za različite modele laptopa. Možda je najznačajnije napomenuti da se ugradnjom SSD-a u vaš laptop povećava brzina ćitanja i pisanja podataka od 5 do 10 puta.

ugradnja_ssd

ZAMENA HARD DISKA VEĆIM DISKOM

Nadogradnja HDD-a

Ako nemate budžet za ugradnju SSD-a, nadogradnja HDD-a takođe može biti efikasan način da poboljšate performanse svog laptopa. Ugradnja bržeg HDD-a može pomoći u poboljšanju brzine čitanja i upisivanja podataka a može i pružiti dodatni prostor za skladištenje informacija što može značajno poboljšati performanse vašeg laptopa u celini. Naš servis laptopa može vam pomoći u odabiru najboljeg HDD-a za vaš laptop, ugraditi ga i postaviti ga tako da vaš laptop radi što bolje.

ugradnja hard_disk_drajva

ŠTA JOŠ MOŽEMO NADOGRADITI

Ostale mogućnosti nadogradnje

Osim nadogradnje RAM-a, ugradnje SSD-a i nadogradnje HDD-a, postoje i druge mogućnosti nadogradnje za vaš laptop. Na primer, možete nadograditi grafički procesor ili ugraditi dodatne ulaze ili priključke. Važno je napomenuti da se procesor ne može nadograditi na svim laptopovima, jer su na novijim modelima procesori uglavnom integrisani. U našem laptop servisu možemo vam pružiti sve informacije o mogućnostima nadogradnje i savetovati vas o najboljim opcijama za vaš laptop.

Adresa našeg servisa laptopa je Braće Jerkovića 123a. Kontaktirajte nas za više informacija o mogućnostima nadogradnje i cenama usluga. Naš stručni tim će vam pomoći da poboljšate performanse vašeg laptopa i produžite njegov životni vek.

DA RAZREŠIMO VEČITU DILEMU

Da li kupiti nov low cost laptop ili nadograditi stari?

Razmišljate o kupovini novog low-cost laptopa? Razmislite o opciji nadogradnje vašeg postojećeg laptopa. U mnogim slučajevima, dodavanje RAM-a ili zamena HDD-a sa SSD-om može poboljšati performanse vašeg računara, a da ne morate trošiti novac na novi laptop. Mnogi novi low-cost laptopovi su izrađeni od lošijih materijala i često se kvare, što može dovesti do gubitka novca i vremena. Takođe, hardverska snaga novih low-cost laptopova može biti ograničena, što ih čini manje pogodnim za neke zahtevnije zadatke. Ako tražite pristojan laptop, veoma je teško naći kvalitetan model za manje od 70.000 dinara. Zato vam preporučujemo da kontaktirate naš tim za nadogradnju laptopa kako biste omogućili svom uređaju da radi bolje nego ikad pre.

Zakažite servis iz fotelje

Preuzimanje laptopa za servis na Vašoj adresi !

POZOVITE NAS
060 73 29 420