ZAMENA EKRANA NA LAPTOPU

ZAMENA LAPTOP EKRANA: OTKRIJTE NAJBOLJU USLUGU U GRADU 2023.

OSTEĆEN EKRAN - NEMA PROBLEMA

Zamena ekrana na laptopu je uobičajena potreba kada se ekran ošteti ili prestane da pravilno funkcioniše. Na sreću, u Beogradu postoji nekoliko servisa za popravku laptopova koji nude ovu uslugu. Međutim, kako odabrati najbolji servis za zamenu ekrana na laptopu u Beogradu? U ovom članku ćemo vam predstaviti PC Doctor, servis za popravku laptopova na Voždovcu koji nudi profesionalnu uslugu zamene ekrana za sve tipove i dimenzije laptopova

TIPOVI I DIMENZIJE EKRANA

Kada je u pitanju zamena ekrana na laptopu, važno je da se odaberu odgovarajući tipovi i dimenzije ekrana. PC Doctor nudi različite tipove ekrana koji odgovaraju svim brendovima laptopova, uključujući Acer, Dell, HP, Lenovo i mnoge druge. Tipovi ekrana koje PC Doctor može zameniti uključuju LED, LCD, OLED, IPS i mnoge druge. Takođe, dimenzije ekrana se razlikuju u zavisnosti od brenda i modela laptopa. Trenutno najmanji ekran od 7″ ima laptop GPD Pocket 2 a nosilac najvećeg OLED ekrana od 21″ je Acer Predator 21 X, opaki gaming laptop.

KVAROVI EKRANA NA LAPTOPU

Postoji nekoliko tipova kvarova koji mogu biti uzrokovani oštećenjem ili prestankom rada ekrana na laptopu. Ovo uključuje fizička oštećenja ekrana, problem sa prikazivanjem slike, linije na ekranu, distorziju boje, problem sa pozadinskim osvetljenjem, mrtve piksele, i još mnogo toga. PC Doctor ima visoko obučene stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa laptopovima, koji su opremljeni najsavremenijim alatima i opremom kako bi efikasno dijagnostikovali i rešili sve tipove kvarova ekrana na laptopu ili izvršili zamenu ekrana na laptopu.

PROFESIONALNA USLUGA ZAMENE EKRANA

U slučaju da se vaš laptop koristi za poslovne svrhe, možete biti sigurni da će PC Doctor pružiti brzu i efikasnu uslugu zamene ekrana. Osim zamene ekrana na laptopu, PC Doctor takođe nudi dodatne usluge, kao što su zamena tastature, baterije i hard diska. To znači da možete dobiti sve što vam je potrebno na jednom mestu.

PROFESIONALNA USLUGA ZAMENE EKRANA

Ukoliko se vašem laptopu desi bilo kakvo oštećenje ekrana, ne brinite se jer u PC Doctor servisu možemo rešiti taj problem u najkraćem mogućem roku. Naši stručnjaci su obučeni da rade sa različitim tipovima laptopova i ekrana, pa se ne morate brinuti o brendu ili dimenzijama ekrana vašeg laptopa. Takođe, naši stručnjaci su tu da odgovore na bilo koje pitanje koje imate vezano za popravku laptopa.

Ukoliko imate bilo kakve probleme sa ekranom na svom laptopu, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naš tim stručnjaka će biti više nego srećan da vam pomogne i pruži najbolju uslugu zamene ekrana u Beogradu. Obezbeđujemo uslugu za sve tipove laptopa i dimenzije ekrana, kao i za sve tipove kvarova. Kontaktirajte nas danas i uživajte u potpuno novom iskustvu korišćenja svog laptopa!

Zamena ekrana na laptopu. Na slici se nalazi Lenovo laptop sa zamenjenim ekranom osetljivim na dodir. Ispred laptopa nalazi se Lenovo olovka za crtanje po ekranu.
Zakažite servis iz fotelje

Preuzimanje laptopa za servis na Vašoj adresi !

POZOVITE NAS
060 73 29 420

Braće Jerkovića 123a
11010 Beograd, Srbija

Radno vreme
Pon-Pet: 09-16,30 h
Sub:       10-15,00 h

Copyright 2023 | Designed by Digital Agency – Srbija Digital