GIGATRON AKCIJA

Gigatron Akcija: Ekskluzivna ponuda

Uštedite 20% na prvu instalaciju operativnog sistemaZA SVE RAČUNARE KUPLJENE U GIGATRONU

Gigatron akcija – Uštedite 20% na prvu instalaciju operativnog sistema. Gigatron, poznati lanac maloprodajnih objekata u Srbiji, pruža vam najbolji izbor laptopa po pristupačnim cenama. Uz to, predstavljamo vam naš renomirani PC Doctor servis za popravku laptopova u Beogradu koji već dve decenije pruža svoje usluge.

 

Gigatron - Sigurnost i Kvalitet

 

Gigatron je dobro poznato ime u svetu informatičke industrije i pruža veliki asortiman proizvoda i usluga. Ovaj maloprodajni lanac poseduje renome kada je u pitanju kvalitet i pristupačnost. Sa Gigatronom, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje moguće računarske uređaje po najkonkurentnijim cenama na tržištu.

Gigatron laptopovi -Inovativnost i Performanse

Želite da obavite kupovinu laptopa koji zadovoljava sve vaše potrebe? Gigatron je mesto gde možete pronaći širok spektar laptopova, od najnovijih modela do vrhunskih brendova. Sa bogatom ponudom inovativnih laptopova, Gigatron će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Bez obzira da li vam je potreban laptop za posao, studije ili zabavu, Gigatron će vam pružiti veliki izbor opcija koje se mogu prilagoditi vašim potrebama.

Akcija - Prva Instalacija Operativnog Sistema

 U želji da podržimo sigurnu nabavku kvalitetnih računara odlučili smo da organizujemo ovu specijalnu akciju. Svi kupci računara i laptopova kupljenih u Gigatron prodavnicama ostvaruju popust na uslugu prve instalacije operativnog sistema u PC Doctor servisu. Da biste iskoristili ovu akciju, potrebno je da prilikom posete PC Doctor servisu priložite fiskalni račun koji dokazuje da ste kupili računar u nekoj od Gigatron radnji. Ova usluga će vam omogućiti da vaš novi računar bude spreman za korišćenje u najkraćem mogućem roku, sa pravilno instaliranim operativnim sistemom i svim neophodnim drajverima i pratećim programima.

Kvalitetna Usluga PC Doctor servisa

 PC Doctor je reputabilni servis za popravku i održavanje računara i laptopova u Beogradu. Naš stručni tim poseduje godine iskustva i zavidno znanje u oblasti informacionih tehnologija. Pružamo širok spektar usluga, uključujući instalaciju i konfiguraciju operativnih sistema, popravku hardvera i softvera, rešavanje problema sa virusima i mnoge druge. Prilagođene usluge su takođe dostupne, kako bismo se prilagodili vašim specifičnim zahtevima i preferencijama.

Kako Iskorititi Gigatron Akciju

Da biste iskoristili Gigatron akciju i ostvarili popust na uslugu prve instalacije operativnog sistema, pratite sledeće korake:

  • Kupite računar ili laptop u nekoj od Gigatron prodavnica.
  • Sačuvajte fiskalni račun kao dokaz o kupovini.
  • Posetite PC Doctor servis u Beogradu.
  • Priložite fiskalni račun prilikom predavanja računara na instalaciju operativnog sistema.
  • Stručnjaci PC Doctor servisa će vam pružiti kvalitetnu uslugu i instalirati operativni sistem na vašem računaru.
  • Uživajte u novom računaru koji je spreman za korišćenje.

Benefiti Gigatron Akcije

Iskorišćavanje Gigatron akcija donosi brojne benefite za kupce. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali iskoristiti ovu sjajnu ponudu:

  • Ušteda vremena: Prva instalacija operativnog sistema je često vremenski zahtevan proces. Korišćenjem usluge PC Doctor servisa, možete uštedeti dragoceno vreme i dobiti operativni sistem pravilno podešen i spreman za upotrebu.

  • Stručna podrška: PC Doctor tim čine iskusni stručnjaci koji su vešti u instalaciji operativnih sistema. Možete se osloniti na njihovu ekspertizu i dobiti pouzdanu podršku tokom celog procesa upotrebe kupljenog laptopa.

  • Kvalitetna usluga: PC Doctor je poznat po svojoj kvalitetnoj usluzi i zadovoljstvu klijenata. Iskoristite Gigatron akciju i uživajte u vrhunskom servisu koji će osigurati da vaš računar radi besprekorno.

Garancija Kvaliteta

Naš laptop servis garantuje kvalitet svih pruženih usluga. Vaš računar će biti pažljivo obrađen i obezbeđen od strane stručnog tima, pružajući vam mir i sigurnost u vezi sa njegovim funkcionisanjem. Naš cilj je da vam pružimo visokokvalitetnu podršku i dugoročno zadovoljstvo.

Iskoristite Gigatron akciju i obezbedite sebi kvalitetan računar ili laptop po povoljnoj ceni, uz dodatnu pogodnost popusta na uslugu prve instalacije operativnog sistema u PC Doctor servisu. Iskoristite ovu priliku da unapredite svoje računarske potrebe i obezbedite sebi pouzdanu i efikasnu radnu stanicu.

Gigatron akcija. Na slici se nalaze tri različita brenda laptopova koji imaju zadatak da asociraju na nabavku novih i modernih laptopova
Zakažite servis iz fotelje

Preuzimanje laptopa za servis na Vašoj adresi !

POZOVITE NAS
060 73 29 420